V/Anja Kofoed Larsen - certificeret RAB godkendt akupunktør

Høfeber og allergi

Rigtig mange mennesker døjer med allergier og høfeber. Vi er allergiske som aldrig før. Og vi doper os med diverse medikamenter for at kunne komme igennem sommeren, og ikke mindst gå på job. Dette er ikke en holdbar situation for kroppen.

Akupunktur kan være din løsning på problemet. Nålenes fantastiske effekt bør testes af inden du overgiver dig helt til de kemiske produkter.

 

Behandlingen vil i den akutte fase være mindst een gang om ugen.

Ved forebyggende behandling, opstartes behandlingen gerne en til to måneder før din allergi bryder ud, afhængigt af hvilken pollen, du er irriteret overfor. Her behandles der mellem 1-2 x om måneden. Når sæsonen starter intensiveres behandlingen til 1 x ugentligt. Og så er du færdig for denne sæson.

 

Målet med akupunkturen er, at gå ind at styrke dit immunforsvar, samt dine slimhinder. Resultatet heraf, skulle meget gerne være at gå sommeren i møde uden alt for rød næse.

 

Hvordan foregår en behandling?

Ved dit første besøg på klinikken, skriver jeg en journal på dig. Vi gennemgår hele dit forløb. Hvad du har været igennem af behandlingsforløb hos læger mfl., samt alternative behandlingsformer. Jeg tjekker din tunge og ser hvordan din indre tilstand ser ud i forhold til den kinesiske teori. Jeg gennemgår, hvad du spiser og hvad du ønsker hjælp til.

Herefter går behandlingen igang, og nålene sættes ud fra de symptomer du har nævnt. Nålene arbejder i ca 25-30 min. Det kan mærkes som en "sovende" fornemmelse, snurren eller varme i kroppen. Og kroppen slapper helt af . Efter at nålene er sat, er der IKKE noget der må gøre ondt. Det skal være behageligt at ligge med nålene.

Første konsultation tager ca. 60-75 min. Efterfølgende tager ca. 30-40 min

 

Læs også:

Patient udtaler: "Jeg var prøvekanin sidste år med nåle mod pollenallergi og har ikke på noget tidspunkt siden sidste år, mærket de mindste symptomer.

Vidunderligt at være sluppet fuldstændig af med min allergi. Kan varmt anbefales."

Mvh. Louise Høj

Kontakt os:

ONLINE BOOKING

Email: kontakt@bodyfocus.dk

Mobil: +45 2991 8876

Via webformular

RAB godkendt

BodyFocus er godkendt RAB-registreret akupunktør, og medlem af DA - Danske akupunktører.

Specialer:

  • Barnløshed
  • Stress
  • Rygproblemer
  • Korsben/Halebensprobl.
  • Smerter i bevægeapparatet
  • Knæ, albue, hofte
  • Smerter generelt
  • Hovedpine
  • Behandling af børn

Skulderskade, trælår og

forstuvet fod

"Jeg henvendte mig til Anja med en dårlig skulder fra en fodboldskade, jeg ikke kunne slippe helt af med. Det blev løst ved hjælp af cupping, som har været en rigtig effektiv behandling. Derudover har jeg fået behandling med både cupping og akupunktur, mod andre småskader som forstuvet ankel og trælår.

Effekten af akupunkturen mod trælåret kunne jeg mærke med det samme.

Jeg kan kun anbefale at prøve at tage fat i Anja."

Peter P.

Kontakt oplysninger

Bodyfocus.dk

v/Anja Kofoed Larsen

Sundhedscenter

Bækkeskovvej 4

2665 Vallensbæk Strand

+45 2991 8876

 

kontakt@bodyfocus.dk

www.bodyfocus.dk

 

Åbningstider og priser

Om Bodyfocus

BodyFocus har eksisteret siden 1999. Vi har gennem årene behandlet mere end 10.000 mennesker, så vores erfaring er stor. Ring til os, hvis vi også skal hjælpe dig.

 

 

Læs mere her

Følg os på

Book online

Klik på linket, følg vejledningen, og book i alle døgnets 24 timer. Er du ny bruger, skal du først oprettes. Hvis du har problemer, er du altid velkommen til at kontakte os på T. 2991 8876

 

Login og book behandling

Ny bruger - klik her

Tilmeld nyhedsmail

Copyright © BodyFocus.dk