V/Anja Kofoed Larsen - certificeret RAB godkendt akupunktør

Patientreferencer

Barnløshed og for højt blodtryk

 

Jeg fandt frem til bodyfocus, da jeg fik konstateret for højt blodtryk. Min mand og jeg havde prøvet noget tid at blive gravide og for at komme videre i systemet krævede lægen at blodtrykket skulle være i orden først. Jeg havde en behagelig samtale med Anja og spurgte om hun kunne hjælpe med både det ene og det andet, og vi startede behandlingen af blodtrykket i kombination med en kostomlægning. I løbet af kort tid forsvandt hovedpinen (der ellers havde plaget mig i mange år) og blodtrykket blev stabiliseret. Vi begyndte behandlingen af barnløshed og allerede efter 1 måned var vi gravide, kun med hjælp fra Anja og naturen :o). Jeg er nu i 28. uge og venter en lille dreng. Jeg går stadig hos Anja for at holde blodtrykket stabilt. Jeg er så taknemlig for den hjælp jeg har fået fra Anja, men også for den støtte hun har været. Jeg anbefaler hende til alle jeg kender næsten uanset hvad de fejler, for hun er virkelig dygtig til sit arbejde.

Micala 26 år

 

Patient udtaler: "Jeg var prøvekanin sidste år med nåle mod pollenallergi og har ikke på noget tidspunkt siden sidste år, mærket de mindste symptomer.

Vidunderligt at være sluppet fuldstændig af med min allergi. Kan varmt anbefales."

Mvh. Louise Høj

Kontakt os:

ONLINE BOOKING

Email: kontakt@bodyfocus.dk

Mobil: +45 2991 8876

Via webformular

RAB godkendt

BodyFocus er godkendt RAB-registreret akupunktør, og medlem af DA - Danske akupunktører.

Specialer:

  • Barnløshed
  • Stress
  • Rygproblemer
  • Korsben/Halebensprobl.
  • Smerter i bevægeapparatet
  • Knæ, albue, hofte
  • Smerter generelt
  • Hovedpine
  • Behandling af børn

Skulderskade, trælår og

forstuvet fod

"Jeg henvendte mig til Anja med en dårlig skulder fra en fodboldskade, jeg ikke kunne slippe helt af med. Det blev løst ved hjælp af cupping, som har været en rigtig effektiv behandling. Derudover har jeg fået behandling med både cupping og akupunktur, mod andre småskader som forstuvet ankel og trælår.

Effekten af akupunkturen mod trælåret kunne jeg mærke med det samme.

Jeg kan kun anbefale at prøve at tage fat i Anja."

Peter P.

Kontakt oplysninger

Bodyfocus.dk

v/Anja Kofoed Larsen

Sundhedscenter

Bækkeskovvej 4

2665 Vallensbæk Strand

+45 2991 8876

 

kontakt@bodyfocus.dk

www.bodyfocus.dk

 

Åbningstider og priser

Om Bodyfocus

BodyFocus har eksisteret siden 1999. Vi har gennem årene behandlet mere end 10.000 mennesker, så vores erfaring er stor. Ring til os, hvis vi også skal hjælpe dig.

 

 

Læs mere her

Følg os på

Book online

Klik på linket, følg vejledningen, og book i alle døgnets 24 timer. Er du ny bruger, skal du først oprettes. Hvis du har problemer, er du altid velkommen til at kontakte os på T. 2991 8876

 

Login og book behandling

Ny bruger - klik her

Tilmeld nyhedsmail

Copyright © BodyFocus.dk