V/Anja Kofoed Larsen - certificeret RAB godkendt akupunktør

Patientreferencer

Herpes zoster i øret

 

Medio december fik jeg en kløende og brændende fornemmelse i hovedbunden i venstre side af hovedet samt i venstre side af nakken, hvor hårgrænsen går til. Da jeg også begyndte at få jagende smerter i hovedet samt i øret, fik jeg en akuttid hos min praktiserende læge.

Hun undersøgte mig og sagde, at det var noget eksem i hovedbunden, og hun ordinerede flydende creme. Mente at dette eksem måske kunne give de smerter, jeg beskrev!!!

2 dage senere var det blev meget værre. Det føltes, som når jeg har herpes simplex på/omkring munden. Jeg fik atter en akut tid hos min læge, og da jeg beskrev ovenstående, og hun fik undersøgt mig nærmere, kom diagnosen prompte: herpes zoster. Den halvsidige tilstand er typisk for denne sygdom og også de jagende smerter. Jeg blev straks sat i behandling med Zovir 5 tbl. om dagen i 7 dage samt besked om at henvende mig akut ved forværring af tilstanden. Af smertestillende tog jeg Ibubrufen samt panodiler.

Mit held var, at jeg postede en kort sætning på min profil på FB om det ubehagelige ved at have fået denne sygdom. Den så Anja, og hun skrev fluks til mig, at hun hellere end gerne ville behandle mig med akupunktur samt strøm og helst så hurtigt som muligt.

Efter weekenden besøgte jeg Anja 3 dage i træk og fik behandling. Jeg fik en rulle med små nåle på med hjem, som jeg skulle bruge på udslættet de forskellige steder (umuligt i øret og svært i hovedbunden, da jeg har langt hår). Desuden blev jeg udstyret med en ildelugtende ”cigar”, som skulle tændes, så der var gløder i den, og røgen/varmen skulle så tæt på de angrebne steder som muligt.

Jeg kunne herefter mærke en mærkbar bedring. Kunne minimere indtaget af smertestillende piller pr. dag, udslettet i øret og i hovedbunden svandt. Dog var udslættet i nakken mere genstridigt og kom et par gange men svandt dog hurtigt igen.

Jeg har selvfølgelig læst om herpes zooster på nettet og blev klar over, at det er en sygdom, der kan vare måneder – op til ½ år, før man slipper af med den. Så jeg slap billigt, ca. 3 uger!! Er overbevidst om at det var den koncentrerede hyppige behandling som Anja, som var skyld i dette.

K.Søborg

Patient udtaler: "Jeg var prøvekanin sidste år med nåle mod pollenallergi og har ikke på noget tidspunkt siden sidste år, mærket de mindste symptomer.

Vidunderligt at være sluppet fuldstændig af med min allergi. Kan varmt anbefales."

Mvh. Louise Høj

Kontakt os:

ONLINE BOOKING

Email: kontakt@bodyfocus.dk

Mobil: +45 2991 8876

Via webformular

RAB godkendt

BodyFocus er godkendt RAB-registreret akupunktør, og medlem af DA - Danske akupunktører.

Specialer:

  • Barnløshed
  • Stress
  • Rygproblemer
  • Korsben/Halebensprobl.
  • Smerter i bevægeapparatet
  • Knæ, albue, hofte
  • Smerter generelt
  • Hovedpine
  • Behandling af børn

Skulderskade, trælår og

forstuvet fod

"Jeg henvendte mig til Anja med en dårlig skulder fra en fodboldskade, jeg ikke kunne slippe helt af med. Det blev løst ved hjælp af cupping, som har været en rigtig effektiv behandling. Derudover har jeg fået behandling med både cupping og akupunktur, mod andre småskader som forstuvet ankel og trælår.

Effekten af akupunkturen mod trælåret kunne jeg mærke med det samme.

Jeg kan kun anbefale at prøve at tage fat i Anja."

Peter P.

Kontakt oplysninger

Bodyfocus.dk

v/Anja Kofoed Larsen

Sundhedscenter

Bækkeskovvej 4

2665 Vallensbæk Strand

+45 2991 8876

 

kontakt@bodyfocus.dk

www.bodyfocus.dk

 

Åbningstider og priser

Om Bodyfocus

BodyFocus har eksisteret siden 1999. Vi har gennem årene behandlet mere end 10.000 mennesker, så vores erfaring er stor. Ring til os, hvis vi også skal hjælpe dig.

 

 

Læs mere her

Følg os på

Book online

Klik på linket, følg vejledningen, og book i alle døgnets 24 timer. Er du ny bruger, skal du først oprettes. Hvis du har problemer, er du altid velkommen til at kontakte os på T. 2991 8876

 

Login og book behandling

Ny bruger - klik her

Tilmeld nyhedsmail

Copyright © BodyFocus.dk