V/Anja Kofoed Larsen - certificeret RAB godkendt akupunktør

Patientreferencer

Kraftige mavesmerter - Koliklign. symptomer

Da min søn, Andreas, var blot 2 uger gammel, havde han, som så mange andre nyfødte, problemer med kraftige mavesmerter. Som nybagte forældre er det meget frustrerende at se sit lille barn græde af smerte, uden at være i stand til at hjælpe med andet end trøst.

BodyFocus hjalp Andreas ved at give ham zoneterapi. Det var fantastisk effektivt. Efter hver behandling kvitterede Andreas med sort afføring i bleen, hvilket er tegn på, at der bliver renset ud. Herefter faldt han i søvn i flere timer – nu hvor smerterne var væk. Allerede efter 4 behandlinger, fik Andreas fordøjelse det godt.

Anja er meget professionel i sin fremtoning og vejledning. Jeg var helt tryg ved at overlade min søn til Anja, fordi hun demonstrerede, at hun vidste, hvad hun gjorde. Hun vejledte også mig om min kost, da denne går i modermælken og derfor kan påvirke Andreas tilstand. Det bedste var, at hun, ud over behandling, også gav os øvelser, vi kunne lave med Andreas, for at hjælpe luften ud af tarmene. Det var meget tilfredsstillende, at vi nu også selv kunne hjælpe Andreas til at få det bedre.

Forældre til Andreas på 2 uger.

Patient udtaler: "Jeg var prøvekanin sidste år med nåle mod pollenallergi og har ikke på noget tidspunkt siden sidste år, mærket de mindste symptomer.

Vidunderligt at være sluppet fuldstændig af med min allergi. Kan varmt anbefales."

Mvh. Louise Høj

Kontakt os:

ONLINE BOOKING

Email: kontakt@bodyfocus.dk

Mobil: +45 2991 8876

Via webformular

RAB godkendt

BodyFocus er godkendt RAB-registreret akupunktør, og medlem af DA - Danske akupunktører.

Specialer:

  • Barnløshed
  • Stress
  • Rygproblemer
  • Korsben/Halebensprobl.
  • Smerter i bevægeapparatet
  • Knæ, albue, hofte
  • Smerter generelt
  • Hovedpine
  • Behandling af børn

Skulderskade, trælår og

forstuvet fod

"Jeg henvendte mig til Anja med en dårlig skulder fra en fodboldskade, jeg ikke kunne slippe helt af med. Det blev løst ved hjælp af cupping, som har været en rigtig effektiv behandling. Derudover har jeg fået behandling med både cupping og akupunktur, mod andre småskader som forstuvet ankel og trælår.

Effekten af akupunkturen mod trælåret kunne jeg mærke med det samme.

Jeg kan kun anbefale at prøve at tage fat i Anja."

Peter P.

Kontakt oplysninger

Bodyfocus.dk

v/Anja Kofoed Larsen

Sundhedscenter

Bækkeskovvej 4

2665 Vallensbæk Strand

+45 2991 8876

 

kontakt@bodyfocus.dk

www.bodyfocus.dk

 

Åbningstider og priser

Om Bodyfocus

BodyFocus har eksisteret siden 1999. Vi har gennem årene behandlet mere end 10.000 mennesker, så vores erfaring er stor. Ring til os, hvis vi også skal hjælpe dig.

 

 

Læs mere her

Følg os på

Book online

Klik på linket, følg vejledningen, og book i alle døgnets 24 timer. Er du ny bruger, skal du først oprettes. Hvis du har problemer, er du altid velkommen til at kontakte os på T. 2991 8876

 

Login og book behandling

Ny bruger - klik her

Tilmeld nyhedsmail

Copyright © BodyFocus.dk