Høfeber og allergi

V/Anja Kofoed Larsen - certificeret RAB godkendt akupunktør

Høfeber og allergi

Rigtig mange mennesker døjer med allergier og høfeber. Vi er allergiske som aldrig før. Og vi doper os med diverse medikamenter for at kunne komme igennem sommeren, og ikke mindst gå på job. Dette er ikke en holdbar situation for kroppen.

Akupunktur kan være din løsning på problemet. Nålenes fantastiske effekt bør testes af inden du overgiver dig helt til de kemiske produkter.


Behandlingen vil i den akutte fase være mindst een gang om ugen.

Ved forebyggende behandling, opstartes behandlingen gerne en til to måneder før din allergi bryder ud, afhængigt af hvilken pollen, du er irriteret overfor. Her behandles der mellem 1-2 x om måneden. Når sæsonen starter intensiveres behandlingen til 1 x ugentligt. Og så er du færdig for denne sæson.


Målet med akupunkturen er, at gå ind at styrke dit immunforsvar, samt dine slimhinder. Resultatet heraf, skulle meget gerne være at gå sommeren i møde uden alt for rød næse.


Hvordan foregår en behandling?

Ved dit første besøg på klinikken, skriver jeg en journal på dig. Vi gennemgår hele dit forløb. Hvad du har været igennem af behandlingsforløb hos læger mfl., samt alternative behandlingsformer. Jeg tjekker din tunge og ser hvordan din indre tilstand ser ud i forhold til den kinesiske teori. Jeg gennemgår, hvad du spiser og hvad du ønsker hjælp til.

 

Herefter går behandlingen igang, og nålene sættes ud fra de symptomer du har nævnt. Nålene arbejder i ca 25-30 min. Det kan mærkes som en "sovende" fornemmelse, snurren eller varme i kroppen. Og kroppen slapper helt af . Efter at nålene er sat, er der IKKE noget der må gøre ondt. Det skal være behageligt at ligge med nålene.

Første konsultation tager ca. 60-75 min. Efterfølgende tager ca. 30-40 min


Læs også:

Kontakt os:

ONLINE BOOKING

Email: kontakt@bodyfocus.dk

Mobil: +45 2991 8876

Via webformular

RAB godkendt

BodyFocus er godkendt RAB-registreret akupunktør, og medlem af DA - Danske akupunktører.

Specialer:

  • Barnløshed
  • Stress
  • Rygproblemer
  • Korsben/Halebensprobl.
  • Smerter i bevægeapparatet
  • Knæ, albue, hofte
  • Smerter generelt
  • Hovedpine
  • Behandling af børn

Skulderskade, trælår og

forstuvet fod

"Jeg henvendte mig til Anja med en dårlig skulder fra en fodboldskade, jeg ikke kunne slippe helt af med. Det blev løst ved hjælp af cupping, som har været en rigtig effektiv behandling. Derudover har jeg fået behandling med både cupping  og akupunktur, mod andre småskader som forstuvet ankel og trælår.

Effekten af akupunkturen mod trælåret kunne jeg mærke med det samme.

Jeg kan kun anbefale at prøve at tage fat i Anja."

Peter P.

Copyright © BodyFocus.dk