Hæmorider betændelse i tarmen

V/Anja Kofoed Larsen - certificeret RAB godkendt akupunktør

Patientreferencer

Hæmorider, udposning på tyktarm og betændelse.


Akupunktur er noget med nåle. Når Anja får dem i hånden og hun begynder at sætte dem, kan nogle af dem gøre så ondt, så man ikke er sikker på, om man overlever dette. Men inden tanken er til ende spreder der sig en dejlig afslappethed i kroppen.

Prøv BodyFocus, hvis du vil i hænderne på en der meget hurtig kommer ind til årsagens kerne. Anja har en utrolig viden og man føler virkelig, at her kan man få hjælp. Det foregår i en dejlig rolig og afslappet atmosfære og der er tid til dig.

Årsagen til at jeg opsøgte Anja var at jeg havde fået konstateret hæmorider, udposninger på tyktarm. Rød tarm og betændelse i tyndtarm. som følge deraf konstant diarre som sundhedssystemet havde forsøgt at hjælpe mig med i 1 år uden resultat. Samtidig var jeg drænet for energi. Var meget træt, havde søvnbesvær, var næsten konstant syg med en eller anden betændelse, havde ødemer og svedte meget og er overvægtig. Nu 5 mdr. senere og 12 kilo lettere er mange af mine skavanker stærkt på retur og nogle er helt forsvundet.

Det koster penge ja! men op mod det liv jeg havde før hvor omdrejningspunktet var, hvor er der et toilet og så det liv jeg er ved at få nu, er det hver en krone hver! Og så sparer jeg jo også penge på, at ikke skulle købe en masse nytteløs medicin.

Så jeg kan kun anbefale det. Spring ud i det og lad Anja lave mirakler med nåle eller nogle af de andre ting hun også kan.

Birgitte 52 årKontakt os:

ONLINE BOOKING

Email: kontakt@bodyfocus.dk

Mobil: +45 2991 8876

Via webformular

RAB godkendt

BodyFocus er godkendt RAB-registreret akupunktør, og medlem af DA - Danske akupunktører.

Specialer:

  • Barnløshed
  • Stress
  • Rygproblemer
  • Korsben/Halebensprobl.
  • Smerter i bevægeapparatet
  • Knæ, albue, hofte
  • Smerter generelt
  • Hovedpine
  • Behandling af børn

Skulderskade, trælår og

forstuvet fod

"Jeg henvendte mig til Anja med en dårlig skulder fra en fodboldskade, jeg ikke kunne slippe helt af med. Det blev løst ved hjælp af cupping, som har været en rigtig effektiv behandling. Derudover har jeg fået behandling med både cupping  og akupunktur, mod andre småskader som forstuvet ankel og trælår.

Effekten af akupunkturen mod trælåret kunne jeg mærke med det samme.

Jeg kan kun anbefale at prøve at tage fat i Anja."

Peter P.

Copyright © BodyFocus.dk