Operation af bihuler AFLYST

V/Anja Kofoed Larsen - certificeret RAB godkendt akupunktør

Operation af bihuler AFLYST

Operation af bihuler pga. hovedpiner


Vores datter på 14 havde over en periode klaget over voldsom hovedpine, hendes øjne hævede op så de var helt lukkede, og lægen indlagde hende akut på Glostrup hospital. Her kom hun i penicillin-behandling via drop, som dagpatient i ca. 14 dage, samt fik CT-skanning af bihulerne. Hun blev herefter henvist til yderligere undersøgelser på Gentofte hospital; disse viste at alle huller til såvel pandehuler som bihuler var næsten totalt lukket af betændelse. Lægerne anbefalede operation, hvor hullerne ville blive boret større, en operation, der ville tage 8 timer og ikke uden risiko!

Det var vi ikke helt sikre på, at vi ville udsætte hende for, da hun i forvejen har været igennem flere operationer med bl.a. ører og knæ.

Et vennepar anbefalede BodyFocus, som de mente kunne hjælpe, så en operation kunne undgås.

 

Anja udtaler: ”Simone kom til mig med kraftig hovedpine, hvor panodiller på ingen måder hjalp.

Simone fik akupunktur og kraniosakralbehandlinger. Efter første behandling var der ikke den store forskel. Men da vi skulle ses igen til nr. 2 behandling, havde hun ikke haft hovedpine. Vi behandler Simone intensivt en gang om ugen 8 gange. Symptomer bliver mindre og mindre, og den dag i dag, ses vi ca. 1 gang om året, hvor hun lige trænger til at blive løsnet i kæben og kraniet”.


Både vi og især vores datter er utrolig glade for, at behandlingerne hos BodyFocus har gjort, at vores datter undgik en risikabel operation. Vi kan kun anbefale andre at prøve det.


Simone & Lena Lundal


Kontakt os:

ONLINE BOOKING

Email: kontakt@bodyfocus.dk

Mobil: +45 2991 8876

Via webformular

RAB godkendt

BodyFocus er godkendt RAB-registreret akupunktør, og medlem af DA - Danske akupunktører.

Specialer:

  • Barnløshed
  • Stress
  • Rygproblemer
  • Korsben/Halebensprobl.
  • Smerter i bevægeapparatet
  • Knæ, albue, hofte
  • Smerter generelt
  • Hovedpine
  • Behandling af børn

Skulderskade, trælår og

forstuvet fod

"Jeg henvendte mig til Anja med en dårlig skulder fra en fodboldskade, jeg ikke kunne slippe helt af med. Det blev løst ved hjælp af cupping, som har været en rigtig effektiv behandling. Derudover har jeg fået behandling med både cupping  og akupunktur, mod andre småskader som forstuvet ankel og trælår.

Effekten af akupunkturen mod trælåret kunne jeg mærke med det samme.

Jeg kan kun anbefale at prøve at tage fat i Anja."

Peter P.

Copyright © BodyFocus.dk