Barnløshed, cyster på æggestok

V/Anja Kofoed Larsen - certificeret RAB godkendt akupunktør

Barnløshed IVF - cyster på æggestok - naturlig graviditet

Jeg fik Bodyfocus anbefalet at nogle kvindelige kollegaer, der alle har haft gode erfaringer ved at gå der.

Jeg havde, inden jeg begyndte hos Bodyfocus, prøvet at blive gravid i mange år og også prøvet at gå i fertilitetsbehandling uden held, og lægerne spåede ikke store chancer for at få ønsket opfyldt om at blive mor.

Alligevel blev jeg i slutningen af 2009 gravid. I februar 2010 fik jeg så desværre at vide, at jeg havde to store cyster på den ene æggestok og at fosteret ikke ville kunne overleve og jeg fik fosteret fjernet og blev opereret i livmoderen.

Lægerne ville samtidig fjerne den ene æggestok, men det ville jeg ikke, da det ville reducere mine chancer for graviditet yderligere.

Mine kollegaer talte om, at de altså syntes, atjeg skulle prøve Bodyfocus, og selv om jeg den gang ikke troede på at nåle kunne helbrede noget som helst, havde jeg ikke noget at tabe og i marts 2010 fik jeg min første behandling.

Efter 3 behandlinger var jeg til undersøgelse på hospitalet og der var cysterne svundet så meget ind, at jeg ikke længere behøvede at blive opereret, men jeg måtte ikke forsøge at blive gravid endnu.

Jeg fortsatte hos Bodyfocus i 6 måneder, hvor vi arbejdede hen på at gøre min krop klar til en graviditet. I slutningen af oktober fik jeg at vide på sygehuset, at nu måtte jeg gerne forsøge at blive gravid og første gang jeg havde ægløsning blev jeg gravid.


Forløbet hos Bodyfocus fortsatte for at forstærke livmoderen, slimhinder og min krop i det hele taget, i håbet om, at det denne gang ville lykkedes for mig.

Nu er vi i december 2011 og jeg skal fejre jul med min lille guldklump på 4 måneder og det skyldes  udelukkende, at jeg begyndte at gå hos Bodyfocus, hvilket jeg den dag i dag er dybt taknemmelig og lykkelig for, at jeg blev overtalt til at prøve.


Merete Schrøder. 33 år


Kontakt os:

ONLINE BOOKING

Email: kontakt@bodyfocus.dk

Mobil: +45 2991 8876

Via webformular

RAB godkendt

BodyFocus er godkendt RAB-registreret akupunktør, og medlem af DA - Danske akupunktører.

Specialer:

  • Barnløshed
  • Stress
  • Rygproblemer
  • Korsben/Halebensprobl.
  • Smerter i bevægeapparatet
  • Knæ, albue, hofte
  • Smerter generelt
  • Hovedpine
  • Behandling af børn

Skulderskade, trælår og

forstuvet fod

"Jeg henvendte mig til Anja med en dårlig skulder fra en fodboldskade, jeg ikke kunne slippe helt af med. Det blev løst ved hjælp af cupping, som har været en rigtig effektiv behandling. Derudover har jeg fået behandling med både cupping  og akupunktur, mod andre småskader som forstuvet ankel og trælår.

Effekten af akupunkturen mod trælåret kunne jeg mærke med det samme.

Jeg kan kun anbefale at prøve at tage fat i Anja."

Peter P.

Copyright © BodyFocus.dk