Ryg- og knæsmerter

V/Anja Kofoed Larsen - certificeret RAB godkendt akupunktør

Patientreferencer

Ryg- og knæsmerter


I gennem rigtig mange år, har jeg periodvis haft rygproblemer, som jeg med års mellemrum har gået til kiropraktor for.

For 1½ år siden, kom jeg til skade med mit knæ – kors- og ledbånd sprang og der gik flere måneder før jeg kunne gå rigtigt igen. I godt ½ år gik jeg til fysioterapi og fik behandlinger for mit knæ og ryggen. Men i forbindelse med mit uheld med knæet, begyndte jeg at have daglige rygsmerter. Det endte med, at jeg gik til kiropraktor, hvor jeg fik behandlinger hver 2.- 3. uge kompineret med massage.

Efter ca. 1 år, og der ikke var sket de store forandringer, tænkte jeg, at jeg ville prøve at kontakte Anja, som jeg kendte fra tidligere.

Første gang jeg kom ud til Anja og lagde mig på briksen, konstaterede hun med det samme, at mine ben ikke var lige lange og at mit bækken var skævt. Anja fik med sine blide hænder og nogle lette tryk rettet mit bækken op og dermed rettede mine ben sig også.  Anja forsatte med kranio-sakral og efter ca. 45 skønne minutters behandling, kunne jeg rejse mig fra briksen, som et nyt menneske, men med en snorren i bækken, ben og helt ned i foden, som jeg aldrig havde følt før. Den snorrende fornemmelse aftog i løbet af ca 1 times tid. Der var tydeligvis løsnet op for ”noget”. Jeg har aldrig før følt sådan en markant effekt efter en behandling.

Dagen efter  havde jeg en  tid hos kiropraktoren, som jeg kunne aflyse. Efterfølgende har jeg fået endnu en behandling af Anja og mine fremtidige aftaler hos kiropraktoren er aflyst. Det allerbedste er, at mine rygsmerter er blevet betydeligt mindre.

Vibeke, 51 år

 


Kontakt os:

ONLINE BOOKING

Email: kontakt@bodyfocus.dk

Mobil: +45 2991 8876

Via webformular

RAB godkendt

BodyFocus er godkendt RAB-registreret akupunktør, og medlem af DA - Danske akupunktører.

Specialer:

  • Barnløshed
  • Stress
  • Rygproblemer
  • Korsben/Halebensprobl.
  • Smerter i bevægeapparatet
  • Knæ, albue, hofte
  • Smerter generelt
  • Hovedpine
  • Behandling af børn

Skulderskade, trælår og

forstuvet fod

"Jeg henvendte mig til Anja med en dårlig skulder fra en fodboldskade, jeg ikke kunne slippe helt af med. Det blev løst ved hjælp af cupping, som har været en rigtig effektiv behandling. Derudover har jeg fået behandling med både cupping  og akupunktur, mod andre småskader som forstuvet ankel og trælår.

Effekten af akupunkturen mod trælåret kunne jeg mærke med det samme.

Jeg kan kun anbefale at prøve at tage fat i Anja."

Peter P.

Copyright © BodyFocus.dk