Galdesten og hørelsen igen

V/Anja Kofoed Larsen - certificeret RAB godkendt akupunktør

Patientreferencer

Galdesten og hørelsen igen

 

Til Anja.

Jeg skriver til dig, da jeg så bestemt mener du lige bør høre dette mirakel:

Jeg startede behandlinger hos dig grundet et længere sygdomsforløb med indlæggelse, piller, lægebesøg, hvor  div. lægevagter, egen læge og hospitalet havde givet mig forskellige diagnoser, som mavesår/ mavekatar/ tropebakterier. Endelig fik jeg konstateret galdestens-anfald, som er så ubeskriveligt smertefuldt ( jeg vil hellere føde - og jo, dette har jeg prøvet ).  Jeg bestilte tid hos dig, da jeg var ret sikker på du kunne hjælp mig. Vi gik i gang med alle dine nåle og med den vildeste effekt.

Sjovt nok fik jeg et nyt galdestensanfald indenfor 48 timer og der sendte jeg dig godt nok mange onde tanker :o). Jeg var jo godt klar over det var en form for udrensning, hvorefter jeg hoppede på endnu en tur med alle dine nåle. Igen fik jeg et nyt tilfælde. Kort tid efter skulle jeg til ultralyds-scan på hospitalet og alle mine galdesten var væk, som var jeg en nyfødt. Jeg har ikke til d.d. haft flere galdestens-anfald og det kan jeg takke dig og dine nåle for.

Men ikke nok med det, så fik jeg lige en ekstra gevinst med: Jeg har en øre-sygdom der hedder ostesclerose, som gør, at min hørelse bliver dårligere og dårligere, for til sidst jeg kan ende ud i døvhed. Min hørelse er desværre så dårlig, at den kræver jeg bruger høreapparater på begge mine øre. Dette jokede vi lidt med i starten, at det måtte du da også kunne ”trylle” væk med dine nåle………og det skete.

Jeg har ikke haft det ene høreapparat på siden 3. behandling, hvilket er så vild en oplevelse. Det ligger stadig i min lille sorte pung med batterier osv. i min taske, og jeg har på intet tidspunkt haft brug for det. Jeg har for sjovt prøvet og tage det på, men lyden blev da kun dårligere, så det røg ned i pungen igen.

Kære Anja – jeg syntes lige du skulle have denne solstråle historie, da det for mig har gjort en kæmpe forskel i min hverdag og på mig som person med et ørehandicap, hvor min psyke havde fået et knæk, hvor jeg nu ikke tænker over det længere.

Dette er takket være din kunnen, viden med dine nåle og KranioSakralterapi og din kæmpe faglighed/dygtighed, som jeg er dybt taknemmelig for og har den dybeste respekt for.

Håber andre vil drage nytte af din viden og dine evner for mennesket, som hver især er unik og med hver sine ”skavanker”, hvor du som behandler har stor respekt for vores ”skavanker”, som er en udfordring for dig og bestemt for os der ligger os på din briks – for håbet er der ved hvert nålestik.

Mange knuz og klem fra Dorte Dam 40 år


Kontakt os:

ONLINE BOOKING

Email: kontakt@bodyfocus.dk

Mobil: +45 2991 8876

Via webformular

RAB godkendt

BodyFocus er godkendt RAB-registreret akupunktør, og medlem af DA - Danske akupunktører.

Specialer:

  • Barnløshed
  • Stress
  • Rygproblemer
  • Korsben/Halebensprobl.
  • Smerter i bevægeapparatet
  • Knæ, albue, hofte
  • Smerter generelt
  • Hovedpine
  • Behandling af børn

Skulderskade, trælår og

forstuvet fod

"Jeg henvendte mig til Anja med en dårlig skulder fra en fodboldskade, jeg ikke kunne slippe helt af med. Det blev løst ved hjælp af cupping, som har været en rigtig effektiv behandling. Derudover har jeg fået behandling med både cupping  og akupunktur, mod andre småskader som forstuvet ankel og trælår.

Effekten af akupunkturen mod trælåret kunne jeg mærke med det samme.

Jeg kan kun anbefale at prøve at tage fat i Anja."

Peter P.

Copyright © BodyFocus.dk