Tennisalbue

V/Anja Kofoed Larsen - certificeret RAB godkendt akupunktør

Patientreferencer

Tennisalbue


Sommer 2010 - travl selvbygger på deadline .

Godt gang i tilbygningen - som skulle stå klar til nytår. Tennisalbuen var mere og mere udpræget. Gik til lægen. Lægens ord: "gør disse øvelser, og hold pause til det ikke gør ondt". Det kan tage måneder". Det kunne jeg jo ikke vente på!!  Jeg var presset på tiden - og kunne ikke acceptere at skulle sidde stille hele sommeren.

Så jeg kørte videre. Selvmedicineret på en blanding af Ibubrufen og Panodil. Et fantastisk mix der gav mig mulighed for at give 100% gas med hjemmebyggeriet uden tanker på armen!!

Lige indtil den dag hvor maven og armen sagde STOP!! Jeg måtte ned på ryggen; kunne dårligt bevæge mig for mavesmerter. Armen havde det ikke godt. En kollega fortalte om Anja - som havde udvirket mirakler på et familiemedlem.

Booke en tid - og af sted til første behandling. Kranio sakral og akupunktur. Det var fantastisk. Jeg gik fra en ubevægelig venstre arm - og stærke mavesmerter - til absolut smertefri - efter første behandling!! Anja beordrede mig i ro. Det overholdt jeg naturligvis ikke...

To uger efter - ondt i armen igen (maven var nu på plads). Ny behandling med fokus på armen. Repareret igen. Ny formaning om at holde mig i ro, hvilket jeg igen ignorerede.

Sådan gik det nogle behandlinger - og hver gang blev jeg lidt bedre. Trods det at jeg høfligt gjorde det modsatte af det anbefalede.

Jeg har nu kun smerter, når jeg ikke passer på armen.

Jeg fik et boost til at komme på ret køl - som den praktiserende læge ikke kunne give mig. De har simpelt hen ikke værktøjerne i deres arsenal.

Jeg kan på det varmeste anbefale BodyFocus - og nævner Anja og hendes mirakler i flæng når emnet falder på diverse dårligdomme.....

Venlig hilsen

Mikkel Liborius Ibsen

 


Kontakt os:

ONLINE BOOKING

Email: kontakt@bodyfocus.dk

Mobil: +45 2991 8876

Via webformular

RAB godkendt

BodyFocus er godkendt RAB-registreret akupunktør, og medlem af DA - Danske akupunktører.

Specialer:

  • Barnløshed
  • Stress
  • Rygproblemer
  • Korsben/Halebensprobl.
  • Smerter i bevægeapparatet
  • Knæ, albue, hofte
  • Smerter generelt
  • Hovedpine
  • Behandling af børn

Skulderskade, trælår og

forstuvet fod

"Jeg henvendte mig til Anja med en dårlig skulder fra en fodboldskade, jeg ikke kunne slippe helt af med. Det blev løst ved hjælp af cupping, som har været en rigtig effektiv behandling. Derudover har jeg fået behandling med både cupping  og akupunktur, mod andre småskader som forstuvet ankel og trælår.

Effekten af akupunkturen mod trælåret kunne jeg mærke med det samme.

Jeg kan kun anbefale at prøve at tage fat i Anja."

Peter P.

Copyright © BodyFocus.dk