Barnløshed

V/Anja Kofoed Larsen - certificeret RAB godkendt akupunktør

Barnløshed - Klik over på min hjemmeside kun om fertilitet

www.blivgravidnu.dk og book tid via denne side


Mange par, opdager desværre, at det at få børn ikke er så let endda. Og meget tyder på, at der i dag er flere ufrivilligt barnløse, end der nogensinde har været. I 2002 kom 6,5% af alle nyfødte børn i Danmark til verden på baggrund af kunstig befrugtning, og tallet er stigende. Dette er der selvfølgelig flere grunde til, og de største grunde er helt klart miljøforandringer, den sene alder og manglende ægløsning.

 

At få af vide at man er i kategorien ”barnløse par”, er et hårdt slag. Især, når det er noget man ønsker sig så brændende, og ikke ”bare” kan få børn som naboen.


Der er mange måder at få hjælp til det. Nogen bliver insemineret, andre IVF (reagensglas). Nogen får hormonpiller, andre skal sprøjtes med hormoner. Nogen får rigtig mange bivirkninger af disse, og får det rigtig skidt.


Igennem hele denne proces, ligger der rigtig mange følelser, skuffelser, angst, og stress bag. ”Er det mig, der er skyld i, at vi ikke kan få børn?”, ”Er det kun mig, der er noget ”galt” med?” osv.

Akupunkturen er kendt for sin virkning. Den seneste forskning omkring emnet, viser at man har op til 40% større chance for at blive gravid, uanset om det er IVF eller insemination, eller ”naturel”. Akupunkturen hjælper til genoprettelsen af kroppen. Både fysisk og psykisk.


PCOS, Endometriose & Sædkvalitet:

Er der desværre også mange der lider af. Man kender ikke de faktiske tal, da der er mange kvinder, der lever fint med „sygdommen„ uden at vide de har den. Det er først når ønskebarnet kommer på tale, at de fleste opdager det.

Her er den rette kostvejledning og motion en rigtig vigtig faktor, men

kombinerer du det med akpunktur, øger du dine chancer for graviditet.


Sædkvalitet: Nu er det jo ikke kun kvinderne, der har problemer, og

erfaringer viser at kostvejledning, motion og akupunktur har stor indvirkning på sædkvaliteten.

 

Over- eller undervægt

12% af den barnløshed, der i dag findes, skyldes høj eller en for

lav vægt. Med den rette kostvejledning og kombinationen med

akupunkturen, kan du få hjælp til at få en stabil vægt, hvilket er vigtig for din frugtbarhed. Østrogen dannes af fedtet i kroppen, og hvis der er for meget fedt, er der for meget østrogen= nedsat frugtbarhed.


BodyFocus laver en journal på dig/jer, hvor I beskriver hele det forløb I

allerede har været igennem, og hvad der er i vente. Og så tilrettelægges behandlingen efter jeres forløb, og hvor i cyklus kvinden er på starttidspunktet.


Behandlingen

Vi går først og fremmest ind og afstresser kroppen. Giver dig lidt forbindelse til din krop igen, hvis du har været på hormoner. Menstruationscyklus arbejder vi på at få regelmæssig, så hurtig som muligt.

 

Barnløse par oplever et højere stress niveau, end personer der har fået konstateret en alvorlig dødelig sygdom! Dette er ret interessant, og beviser også hvor stor en stressfaktor, det er ikke at kunne få børn - en belastning som er hård er for kroppen.


Akupunkturen går ind og afstresser kroppen, og genopretter kroppens balance igen.

 

Der arbejdes med blodet, slimhinder og kredsløbet. Disse er vigtige faktorer for graviditet. Der arbejdes med Milten, som på sigt, skal sørge for at holde barnet/fosteret oppe i livmoderen, når det går hen og bliver tungt omkring uge 6-8, for at undgå ufrivillig abort.

 

Der behandles fast 1 gang om ugen, og når der indtages hormoner, øges behandlingen til 2 gange om ugen. Herefter ca. 1 gang om ugen. Omkring insemination/ægoplægning (ÆO) behandles der samme morgen INDEN ÆO/inseminationen og igen samme dag EFTER ÆO, hvis det er muligt.

 

Ellers bare en gang på samme dag efter ÆO. Dette er for at styrke kroppen til at tage imod ægget.

Herefter behandles du ca. 2-5 dage efter og gerne 1 gang om ugen indtil du er i 7. uge. Og så krydser vi fingre ;o)

Efter 10 behandlinger gives der 15% rabat på dine behandlinger. Sig dette til din akupunktør, når du når så langt.

Kontakt os:

ONLINE BOOKING

Email: kontakt@bodyfocus.dk

Mobil: +45 2991 8876

Via webformular

RAB godkendt

BodyFocus er godkendt RAB-registreret akupunktør, og medlem af DA - Danske akupunktører.

Specialer:

  • Barnløshed
  • Stress
  • Rygproblemer
  • Korsben/Halebensprobl.
  • Smerter i bevægeapparatet
  • Knæ, albue, hofte
  • Smerter generelt
  • Hovedpine
  • Behandling af børn

Skulderskade, trælår og

forstuvet fod

"Jeg henvendte mig til Anja med en dårlig skulder fra en fodboldskade, jeg ikke kunne slippe helt af med. Det blev løst ved hjælp af cupping, som har været en rigtig effektiv behandling. Derudover har jeg fået behandling med både cupping  og akupunktur, mod andre småskader som forstuvet ankel og trælår.

Effekten af akupunkturen mod trælåret kunne jeg mærke med det samme.

Jeg kan kun anbefale at prøve at tage fat i Anja."

Peter P.

Copyright © BodyFocus.dk