Børneeksem

V/Anja Kofoed Larsen - certificeret RAB godkendt akupunktør

Patientreferencer

Børneeksem

Vores yngste datter Smilla på nu 15 mdr. har lidt af eksem siden hun blev født. Da hun var ca. 3 mdr. gammel, blev det konstateret af en hudlæge, at hun har børneeksem. Vi fik besked på, at vi skulle smører hende med hormoncreme, da det var den eneste kur og så ellers bare håbe, at hun voksede fra det med tiden. Vi var og er meget imod hormoncremer til især så små børn, men helt nye på det område lyttede vi og godtog hvad hudlægen sagde.

Heldigvis kom vi til, at snakke med Anja som også er mor i vores store datters børnehave, om at zoneterapi også virker på børneeksem. Anja fortalte, at hun havde rigtig gode erfaringer og vi aftalte at prøve. Allerede efter et par gange gik det meget bedre. Smillas hud blev pænere og de meget røde områder mindre.

Hun har stadig sin eksem, den kommer og går, men den er slet ikke så slem, som da vi startede. Hun har stadig et stykke vej endnu før hun er helt eksem fri, men vi er heldigvis sluppet af med hormoncremen. Vi er i øjeblikket i gang med at udrense og styrke Smilla indefra i form af dråber, som Anja vejleder os i. Vi kan kun sige gode ting om Anja og zoneterapi mod børneeksem. Det har haft en god virkning på vores datter.

Vi var meget spændte på, hvad Smilla ville sige til det, da vi startede,

men Anja er super god til børn. Smilla elsker sin faste "nusse fødder" stund.

Hilsen Trine og Johnny (Smillas forældre.)


Kontakt os:

ONLINE BOOKING

Email: kontakt@bodyfocus.dk

Mobil: +45 2991 8876

Via webformular

RAB godkendt

BodyFocus er godkendt RAB-registreret akupunktør, og medlem af DA - Danske akupunktører.

Specialer:

  • Barnløshed
  • Stress
  • Rygproblemer
  • Korsben/Halebensprobl.
  • Smerter i bevægeapparatet
  • Knæ, albue, hofte
  • Smerter generelt
  • Hovedpine
  • Behandling af børn

Skulderskade, trælår og

forstuvet fod

"Jeg henvendte mig til Anja med en dårlig skulder fra en fodboldskade, jeg ikke kunne slippe helt af med. Det blev løst ved hjælp af cupping, som har været en rigtig effektiv behandling. Derudover har jeg fået behandling med både cupping  og akupunktur, mod andre småskader som forstuvet ankel og trælår.

Effekten af akupunkturen mod trælåret kunne jeg mærke med det samme.

Jeg kan kun anbefale at prøve at tage fat i Anja."

Peter P.

Copyright © BodyFocus.dk